Fa'aogaina o alava tioata ma isi mea fa'apipi'i i luga o fa'afanua i fafo

O le atinaʻeina o tekonolosi faʻaonaponei e le mafai ona tuʻueseeseina mai mea faʻapipiʻi, lea e taua tele le sao i le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi faʻaonaponei.Ona o lona mamafa mama, teteʻe o le corrosion, maualuga le vevela, ma le malosi maualuga, ua faʻaaogaina lautele i vaega eseese e pei o le aerospace, atinaʻe o le gataifale, vaʻa, vaʻa, ma taavale afi televave i tausaga talu ai nei, ma ua suia ai le tele. mea masani.
I le taimi nei,alava tioatamaalava kaponimea tu'ufa'atasi e tele sona sao i matā'upu o le atina'eina o malosiaga i fafo, fau va'a, ma fa'ainisinia o le gataifale.

haiyang

Fa'aoga ile malosi ole gataifale

O le suau'u i fafo o lo'o fa'ailoaina o se fanua e ono mafai.Mo sina taimi, o mea faʻapipiʻi ua suia malie ma mautu le pito i luga (i luga aʻe o le vai) uʻamea i le tele ma le tele o mea faʻapipiʻi i fafo, pe o se faʻapipiʻi fou poʻo le toe faʻafouina o se fausaga o loʻo iai.O le alava carbon e maualuga lona tulaga lelei i le fausiaina o inisinia o gataifale.O mea fa'alava kaponi e mama mama, maualuga le malosi, ma le pala.O le tele o mea faufale masani e suitulaga i vaega faʻavae, lea e foia ai faʻafitauli o le maualuga o uta ma le suasami o mea uamea masani.

Pe a faatusatusa i le uamea e vave ona pala i le sami, o mea tu'ufa'atasi e faia i le resini e tetee i kemikolo e toetoe lava a leai se pala.Mo vaega fa'avae, e pei o paipa koluma (paipa e fa'asolo mai i lalo ifo o le vai e tu'u mai ai le suasami) ma vai fa'afefe afi (paipa e fa'aaogaina e tineia ai afi), o lenei fa'alumaina o lona uiga o le tele o tausaga o auaunaga e leai se tausiga. .O le taamilosaga o le ola o paipa palasitika faʻamalosia fiber e mafai ona faʻasaoina i le 70%.”
I le 1994, na faʻaaogaina e kamupani suauʻu Pasila ia faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o se fua tele mo faʻamau lima, apefaʻi, ma isi mea faʻapitoa faʻapipiʻi meafaigaluega pito i luga, aua o faʻamau faʻapipiʻi e maualuga le gafatia e ave ai uta ma e laʻititi laʻititi.

I le tulaga masani, o le faʻaaogaina o le carbon fiber i le gataifale na amata tuai.I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekonolosi tuʻufaʻatasia, o le atinaʻeina o le militeri o le gataifale ma le atinaʻeina o punaoa o le gataifale, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o meafaigaluega, le atinaʻeina o le carbon fiber ma ana mea faʻapipiʻi o le a faʻalauiloaina.Ia lauolaola.

图片6

Hebei Yuniu Fiberglass Manufacturing Company Limited iso se gaosi mea fai fiberglass ma sili atu i le 10-tausaga le poto masani, 7-tausaga le auina atu i fafo.

O matou o lo'o gaosia mea fa'afailava mata, Such asfiberglass roving, fiberglass yarn, fiberglass strand fat, fiberglass strand strands, fiberglass black mat, fiberglass woven roving, fiberglass fabric, fiberglass ie..Ma isi.

Afai ei ai se mea e manaʻomia, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou saoloto.

O le a matou faia le mea sili e fesoasoani ma lagolago ia te oe.

#fiberglass #fiberglass fiber #carbonfiber #Meafaitulaga


Taimi meli: Sep-06-2021