Fale ma fale faufale e faʻateleina le manaʻoga mo fiber tioata

O lo'o fa'aaogaina alava tioata e avea ma mea faufale fa'alelei fa'alelei i le tulaga o le fa'amalama fa'amalosia o tioata (GRC).E tu'uina atu e le GRC fale ma foliga mautu e aunoa ma le fa'atupuina o le mamafa ma fa'alavelave fa'alesiosiomaga.

O le sima ua fa'amalosia le tioata-fiber e 80% e la'ititi ifo nai lo le sima muamua.E le gata i lea, o le gaosiga o le gaosiga e le faʻafefeteina le tulaga tumau.

O le fa'aogaina o alava tioata i totonu o le sima fa'afefiloi e fa'amalosia ai mea fa'atasi ma alava malosi e fa'a'ele'ele e fa'aumi ai le GRC mo so'o se mana'oga faufale.Ona o le mama mama o le GRC o le fausiaina o puipui, faavae, paneta, ma faʻapipiʻi ua sili atu ona faigofie ma vave.

Talosaga ta'uta'ua mo alava tioata i fale faufale e aofia ai paneling, faleta'ele ma fale ta'ele, faitotoa, ma faamalama.O le atina'e o lo'o fa'amalosia e ala i le fa'aauauina o galuega, maualalo fua mokesi ma le fa'agesegese o tau o fale.

E mafai foʻi ona faʻaaogaina alava tioata i le fausiaina o se alkali faʻasaʻo, e pei o le fau fale mo faʻamaʻi, puipuia taʻe, fola fale gaosi oloa ma isi.

O le Iunaite Setete o loʻo i ai se tasi o pisinisi faufale sili ona tele i le lalolagi ma na faʻamauina se tupe maua faaletausaga o le USD 1,306 piliona i le 2019. O le Iunaite Setete o se atunuʻu faʻapisinisi tele lea e faʻapipiʻi ai le tele o alamanuia i vaega mamafa, feololo, ma laiti.Ua lauiloa le atunuu i ana faiga faapisinisi.

E tusa ai ma le US Census Bureau, o le aofaʻi o fale nofomau na faʻatagaina e pemita fale ia Mati 2020 sa i ai i se vaitau faʻaletausaga faʻaletausaga e 1,353,000 e fai ma sui o le 5% faʻatupulaia i luga o Mati 2019 fua faatatau o le 1,288,000.Ole aofa'iga o fale tumaoti na amata ia Mati 2020 sa i se fua faatatau fa'aletausaga fa'aletausaga e 1,216,000 e fa'atusalia ai le 1.4% fa'atupulaia nai lo Mati 2019 fua faatatau o le 1,199,000.

E ui lava o le vaega faufale a le Iunaite Setete ua paʻu i le 2020, o le alamanuia e faʻamoemoe e toe faʻaleleia ma tuputupu aʻe i le faaiuga o le 2021, ma faʻateleina ai le manaʻoga mo maketi tioata tioata mai le vaega faufale i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.

O le mea lea, mai mea ua taʻua i luga o le manaʻoga mo fiber tioata i fale faufale e faʻamoemoe e faʻateleina i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.未命名1617705990


Taimi meli: Apr-06-2021