O le le lava o le alava kaponi e ono fa'atupu ai se fa'alavelave ile tu'uina atu o fagu vai e teu ai le hydrogen

I le afa muamua o le tausaga, ua maua ai e nisi o kamupani le tele o oka mo fagu vai e teu ai le hydrogen, ae o le tuʻuina atu o mea faʻapipiʻi kaponi e matua fufusi, ma e le mafai ona maua ni faʻasalalauga muamua.I le taimi nei, o le le lava o le carbon fiber e mafai ona avea ma se tasi o mea e faʻatapulaʻaina ai le atinaʻeina o fagu faʻapipiʻi hydrogen ma e oʻo lava i le faʻaogaina o le suauʻu suauu i Saina.

I totonu o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le hydrogen faʻapipiʻi taavale, o le fagu e teu ai le hydrogen o se tasi lea o vaega autu.Ina ua maeʻa le sili atu i le 50 tausaga o le atinaʻe, ua suia pusa faʻapipiʻi hydrogen mai pusa uʻamea i pusa kasa tuʻufaʻatasia, faʻatasi ai ma le faʻatulagaina o oloa e sili atu ona talafeagai, mama mama, ma sili atu le gafatia e teu ai le hydrogen.

I lenei laʻasaga, o le faʻaogaina o le fagu faʻaogaina o le hydrogen o loʻo faʻaaogaina i le fanua o taavale afi suauʻu hydrogen i Saina o le 35MPa alumini faʻapipiʻi fiber-manuʻa fagu faʻapipiʻi hydrogen (ituaiga III fagu).E na'o le alava carbon i luga a'e o le T700 e mafai ona fa'amalieina mana'oga o fagu fa'apipi'i hydrogen fa'apipi'i taavale.

O Toray o lo'o avea pea ma kamupani sili ona tele o mea fa'apipi'i carbon fiber mo fagu fa'apipi'i hydrogen i Saina.Ae ui i lea, talu mai le amataga o lenei tausaga, ua faʻaititia e Toray le tuʻuina atu o fibre carbon maualuga i le maketi i totonu o le atunuʻu.O le tele o kamupani atigipusa teu oloa i totonu o fale o loʻo feagai ma le faʻafitauli oalava kaponisapalai.tulaga.

O le Hebei Yuniu Fiberglass Manufacturing Company Limited o se gaosiga o meafaitino e sili atu i le 16 tausaga le poto masani, 8-tausaga le fa'atauina atu o mea.

Fiafia e tu'uina atu e pei o le fiberglass mesh,fiberglass strand iet,fiberglass nila fala,fiberglass yarn,fiberglass carbon,fiberglass woven roving, fiberglass fabric, fiberglass ie..Ma isi.

Afai ei ai se mea e manaʻomia, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou saoloto.

O le a matou faia le mea sili e fesoasoani ma lagolago ia te oe.


Taimi meli: Aukuso-10-2021