Mana'oga ole alamanuia fiber tioata

O le 2020 o se suʻega ogaoga mo le maketi tioata.O le pa'ū o le gaosiga na matua ogaoga ia Aperila 2020. Ae, na amata ona toe faʻaleleia le manaʻoga i le afa lona lua o le tausaga faʻafetai i le toe faʻaleleia o le vaega tuʻufaʻatasia o oloa faʻatau.O oloa a Saina na sili atu ona taugata ona o le faʻamalosia o le yuan ma le faʻaofiina o tiute anti-dumping e le EU.

I Europa, o le pa'ū pito sili ona loloto i le gaosiga o mea tioata fiber na faʻamauina ia Aperila 2020. O se tulaga talitutusa na matauina i le toetoe o atunuʻu atinaʻe uma.I le kuata lona tolu ma le fa o le 2020, o le manaʻoga mo fiber tioata na toe faʻatupulaia faʻafetai i le toe faʻaleleia o le taavale. ma pisinisi tu'ufa'atasi o oloa fa'atau.O le mana'oga mo meafale na fa'atupula'ia ona o le si'itia o le fausiaina ma le galu o le fa'afouga o fale.

O le tuputupu aʻe o le yuan e faasaga i le tala na unaʻia ai tau o oloa faaulufale mai Saina.I le maketi i Europa, o lenei aafiaga e sili atu ona faʻaalia ona o tiute anti-dumping na tuʻuina atu i le ogatotonu o le 2020 i luga o kamupani fiberglass Saina, o lo latou gafatia tele e talitonuina na faʻatupeina e le malo faʻalotoifale.

O le avetaavale tuputupu aʻe mo le maketi fiber tioata i tausaga a sau atonu o le atinaʻeina o le malosi o le matagi i le Iunaite Setete.O le tele o setete o Amerika na siitia a latou tulaga fa'afouina (RPS) talu ai o lau mo le matagi e masani lava ona faia i mea fiberglass.


Taimi meli: Iul-05-2021