Iloiloga Maketi Fiberglass

Ole tele ole maketi fiberglass ole lalolagi sa fuafuaina ile USD 12.73 piliona ile 2016. O le faʻateleina o le faʻaogaina o le fiberglass mo le gaosiga o vaega o taavale ma vaalele ona o lona malosi maualuga ma mea mama mama ua fuafuaina e faʻateleina ai le tuputupu aʻe o maketi.E le gata i lea, o le tele o le faʻaaogaina o le fiberglass i totonu o fale ma fale faufale mo faʻamaʻi ma tuʻufaʻatasiga talosaga e ono faʻateleina atili ai le maketi i le isi valu tausaga.
O le fa'atupula'ia o fa'amatalaga e uiga i puna'oa fa'afouina i totonu o tagata lautele o lo'o una'ia ai le fa'apipi'iina o uila afi i le lalolagi atoa.O lo'o fa'aaogaina tele le Fiberglass i le gaosiga o lau uila afi ma isi vaega fa'avae.
O le maketi o loʻo faʻamoemoe e tuputupu aʻe ona o le faʻateleina o tupe faʻaalu faufale i atunuʻu atinaʻe ma atinaʻe.Toe fa'aoga fou ole fiberglass ona o ona uiga taua ole mama ma maualuga le malosi.O le faʻaogaina o le fiberglass i oloa faʻatau umi ma mea tau eletise e faʻamoemoe e faʻauluina le maketi i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga.
O le Asia Pacific o le tele lea o tagata fa'atau ma gaosia le fiberglass ona o le i ai o le televave o le tamaoaiga i le itulagi e pei o Saina ma Initia.O mea taua, e pei o le siʻitia o le faitau aofaʻi, e ono avea ma avetaʻavale tetele mo le maketi i lenei itulagi.

lalolagi-fiberglass-maketi


Taimi meli: Me-06-2021