Fiberglass lalaga feoai solo lelei puipuia puipui ta'e

O mea fa'apipi'i ma fa'aliliuga e mana'omia se lima fesoasoani e fa'apipi'i lelei i luga ma fa'atumauina le sa'o o le fausaga.Tuuina atu e faia i nai fatu laiti po o ni fasimea, o plasters ma renders e maualalo le malosi o le tensile;pe a fa'aogaina i se tulaga sua, e le mafai ona latou tausia i latou lava e aunoa ma se mea e pipii i ai.

O fa'afitauli fa'amaoni e le tula'i mai pe a fa'aoga le fa'ama'i po'o le fa'ameamea i luga o vaega laiti po'o luga ole tino.Ae peitaʻi, pe a aofia ai se puipui atoa poʻo vaega e faʻaogaina ai le malosi e pei o faʻalo poʻo fola, e tatau ona e tuʻuina atu se faʻatonuga faʻavae.

O le fa'aogaina o mata i le taimi o fa'ama'i po'o le fa'a'ofuina o galuega e mafai ona fa'atusaina i se fale e mana'omia se auivi - i tulaga uma e lua, e mana'omia se fausaga e fa'amausali ai ma mau.

O le sima mesh o le fofo faigofie, ae e tele faʻamanuiaga:

  • E maua ai se mea e pipii i ai lau sima
  • E ofoina atu le fa'atonuga fa'avae
  • E puipuia mai le ta'e po'o le o'o lava - fa'atasi ai ma nisi ituaiga o mata - e mafai ai ona fealua'i

E ala i le fa'aogaina o mata i luga o lau fola, puipui po'o le fa'alo muamua, e te fa'atupuina se mea e sili atu le atoatoa, fa'atasi ai ma le tu'u ma le mata e galulue fa'atasi e tu'uina atu se fa'alava umi o le a umi ma tetee i le ofuina, a'afiaga ma gaioiga.

毡细节


Taimi meli: Iul-23-2021