Alamanuia Fiberglass Global

Fiberglass maketi i le lalolagi atoa o loʻo fuafua e tupu aʻe i le US $ 7 piliona, faʻamalosia e le faʻatupulaia o le 5. 9%.Glass Wool, o se tasi o vaega na suʻesuʻeina ma lapopoʻa i lenei suʻesuʻega, faʻaalia le mafai ona tupu i luga ole 6.
Fepuari 04, 2020 13:58 ET |Punavai: ReportLinker
Niu Ioka, Fep. 04, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) - Reportlinker.com faʻasalalau le tuʻuina atu o le lipoti "Global Fiberglass Industry" - https://www.reportlinker.com/p05798567/?utm_source=GNW
8%.O le suiga o le malosi o loʻo lagolagoina ai lenei tuputupu aʻe e taua tele mo pisinisi i lenei avanoa e faʻaauau pea ona faʻataʻitaʻi i suiga suiga o le maketi.Ua sauni e ausia le sili atu i le US$6.2 piliona i le tausaga 2025, o le Glass Wool o le a aumaia ai tupe maua maloloina faaopoopo.

Tulaga taua i le tuputupu ae o le lalolagi.
- E fai ma sui o le lalolagi atiaʻe, o le Iunaite Setete o le a faʻatumauina le 5% tuputupu aʻe malosi.I totonu o Europa, lea o loʻo faʻaauau pea ona avea ma elemene taua i le tamaoaiga o le lalolagi, Siamani o le a faʻaopoopo le US $ 250 Miliona i le tele o le itulagi ma

malosi i le isi 5 i le 6 tausaga.E sili atu i le US $210.9 Miliona le tau o manaʻoga i le itulagi o le a sau mai le Malo o Europa maketi.I Iapani, Glass Wool o le a oʻo atu i le maketi o le US $ 241.3 Miliona i le tapunia o le taimi suʻesuʻe.I le avea ai ma lona lua o le tamaoaiga tele o le lalolagi ma le suiga fou o taaloga i maketi o le lalolagi, ua faʻaalia e Saina le gafatia e tuputupu aʻe i le 8.8% i le isi lua tausaga ma faʻaopoopo pe tusa ma le US $ 1.9 piliona i tulaga o avanoa faʻafeiloaʻi mo le pikiina e ala.

pisinisi fa'anaunau ma o latou ta'ita'i atamamai.O loʻo tuʻuina atu i ata mataʻutia o nei ma le tele o faʻamatalaga faʻatusatusa e manaʻomia-ia-iloa e taua i le faʻamautinoaina o le lelei o filifiliga fuafuaga, pe o le ulufale atu i maketi fou poʻo le faʻasoaina o punaoa.

i totonu o se faila.O le tele o mea tau tamaoaiga ma malosiaga tau maketi i totonu o le a fausia ai le tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga o manaʻoga i atunuʻu o loʻo tulaʻi mai i Asia ma le Pasefika, Latina Amerika ma Sasaʻe Tutotonu.O manatu suʻesuʻe uma o loʻo tuʻuina atu

faʻavae i luga o faʻamaoniga faʻamaonia mai tagata faʻatau i le maketi, o latou manatu e sili atu i isi metotia suʻesuʻe uma.


Taimi meli: Ian-11-2021