Toe fa'aleleia o filifili sapalai alava tioata

A'o ulufale atu le fa'ama'i o le coronavirus i lona lua tausaga, ma a'o toe tatala lemu le tamaoaiga o le lalolagi, o lo'o feagai le laina fa'alava tioata i le lalolagi atoa ma le le lava o nisi o oloa, e mafua mai i le tuai o felauaiga ma le televave o suiga o le siosiomaga o manaoga.O le i'uga, ua le lava le sapalai o isi alava tioata, ua a'afia ai le fausiaina o vaega tu'ufa'atasi ma fausaga mo le gataifale, ta'avale fa'afiafia ma nisi o maketi fa'atau.

Mo le a'oa'o atili e uiga i fa'aletonu ua lipotia i totonu o le filifili fa'alava tioata fa'apitoa,CWna siaki atu e faatonu ma Guckes ma talanoa i le tele o punaoa i luga o le filifili sapalai alava tioata, e aofia ai sui o le tele o oloa gaosi fiber tioata.

O mafuaʻaga o le le lava o loʻo lipotia mai e aofia ai le siʻitia o manaʻoga i le tele o maketi ma le sapalai sapalai e le mafai ona faʻaauau ona o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma faʻamaʻi, tuai o felauaiga ma le siʻitia o tau, ma faʻaititia le faʻatau atu a Saina.

I Amerika i Matu, faʻafetai i le faʻamaʻi faʻatapulaʻaina femalagaaiga ma faʻalapotopotoga faʻafiafiaga, o manaoga o tagata faʻatau ua vaʻaia le faʻateleina o oloa e pei o vaʻa ma taʻavale faʻafiafia, faʻapea foʻi ma oloa fale e pei o vaitaele ma spa.O le tele o nei oloa o lo'o gaosia ma fa'alava fana.

O loʻo iai foʻi le faʻateleina o le manaʻoga mo oloa fiber tioata i maketi taʻavale ona ua toe foʻi vave le au gaosi taʻavale i luga o le initaneti ma taumafai e toe faʻatumu a latou faʻatau ina ua maeʻa le lokaina o faʻamaʻi muamua i le tautotogo 2020. numera, e tusa ai ma faʻamaumauga na maua e Gucke

O kamupani gaosi oloa a Saina ua lipotia mai ua latou totogiina ma faʻaaogaina le tele, pe a le o mea uma, o le 25% o le tau e faʻatau atu i le US.O lenei mea ua sili atu ai le taua o le maketi i totonu o Saina nai lo le auina atu i fafo o oloa i le US E le gata i lea, o le yuan a Saina ua matua malosi lava i le tala Amerika talu mai Me 2020, ae i le taimi lava e tasi o loʻo feagai le au gaosi fiberglass i le faʻatupulaia o tau o meafaitino. malosi, metala taua ma felauaiga.O le taunuuga, ua lipotia mai, o le 20% o le siitaga i le US i le tau o nisi o oloa fiber tioata mai kamupani Saina.图片6图片7


Taimi meli: Iul-19-2021