O loʻo faʻaauau pea le maualuga o le gaosiga o le fiber glass, ma o le tuʻuina atu ma le manaʻoga o vulu eletise / ie eletise e le fetaui i vaega.

Talu ai nei, o le tau o le filo tioata e maualuga ma e faigata.Ua ulufale le lalolagi i le taamilosaga o le toe faaleleia o le tamaoaiga, ma o le taamilosaga o le toe faaleleia o taavale o le faaauau pea (o le gaosiga o taavale malosi ma le faatauina atu o faamatalaga mai ia Ianuari ia Me), e sili atu le malosi o le matagi nai lo faamoemoega muamua (e oo mai i le faaiuga o Me, o le malosi o le matagi o le 290) miliona kilowatts, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga o le 34.4%), ma o le manaʻoga o se taimi pupuu Fetuunaʻi, e iai le avanoa mo le umi.O le faʻatalitali ma le vaʻai i le maketi o loʻo faasolosolo malie le vevela, ma o le ogatotonu o le vaitafe ma le pito i lalo o faʻatauga e le o naunau e faʻaputu, e taulaʻi i luga o le faʻatauga o loʻo manaʻomia;o le tulaga maualalo o suʻesuʻega ia Me ua toe faʻaleleia, ma o loʻo i ai pea i le pito i lalo o le talafaasolopito.

SMC3

O le tuʻuina atu ma le manaʻoga o vulu eletise / ie eletise e le fetaui i vaega, ma o le tau e maualuga ma malosi le lagolago.O le filifili gauze faaeletonika e tasi o le "taua pale" o le alamanuia fiber tioata.O le faʻalauteleina o le gafatia o pisinisi CCL i le 2020-2021 o le a sili atu le vave nai lo le vaitaimi muamua.Ole mana'oga mo ie eletise e maualuga ma o le le fetaui i le va o le sapalai ma le mana'oga e ogaoga.Talu mai le faaiuga o le 2020, o le tau na faʻaalia ai se faʻaopoopoga tele.O le tuʻufaʻatasia o le tuʻuina atu ma le manaʻoga o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau pea seia oʻo i le 2022. E talitonuina o loʻo malosi le tau lagolago i lenei laasaga.E le gata i lea, o uiga faʻapitoa o le ie eletise maualuga e matua malosi lava, ma o le tekonolosi a Honghe o loʻo faʻatulagaina le tulaga muamua i le lalolagi (naʻo le tasi i Saina), ma i le taimi lava e tasi e faasolosolo malie ona iloa le tuʻuina atu e le tagata lava ia o vulu eletise maualuga. .

 

Hebei Yuniu Fiberglass Manufacturing Company Limited o leo se gaosi mea fai fiberglass ma sili atu i le 10-tausaga le poto masani, 7-tausaga le auina atu i fafo.

O matou o lo'o gaosia mea fa'afailava mata, Such asfiberglass roving, fiberglass yarn, fiberglass strand fat, fiberglass strand strands, fiberglass black mat, fiberglass woven roving, fiberglass fabric, fiberglass ie..Ma isi.

Afai ei ai se mea e manaʻomia, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou saoloto.

O le a matou faia le mea sili e fesoasoani ma lagolago ia te oe.


Taimi meli: Aukuso-17-2021