O lo'o fa'aauau pea ona fa'atupulaia le maketi a matou fiber glass

O le faʻatupulaia o le fausiaina ma le atinaʻe o pisinisi e faʻamoemoe e faʻaosoina le tuputupu aʻe o le US Fiberglass Market.
E tusa ai ma le lipoti a le TechSci Research, "United States Fiberglass Maketi, I Ituaiga (Glass Wool, Direct & Assembled Roving, Chopped Strand, Yarn and Others), By Glass Fiber Type (E Glass, S Glass, C Glass, A Glass, R Glass. , AR Glass, Isi), By Resin (Thermoset Resins and Thermoplastic Resins), E ala i le Faʻaaogaina (Composites ma Glass Wool Insulation), E ala i le End User Industry (Fausia & Atinaʻe, Taʻavale, Malosiaga o le Savili, Electronics, Aerospace & Defense, Isi), I le Top 10 States, Competition, Forecast & Opportunities, 2016-2026F", o le United States Fiberglass Market o loʻo fuafua e tupu i le fua faatatau o le 4.85% e oʻo atu i le USD3105.63 miliona i le 2026. O le tuputupu aʻe i le maketi e mafai ona faʻatatau i le faʻatupulaia. faufale & atina'e tetele.O le Maketi Fiberglass a le Iunaite Setete ua matua a'afia lava i le fa'ateleina o tupe fa'aalu i teuteuga o totonu, fa'atupuina o galuega fa'afouga ma suiga faifaipea i ie fiberglass e fa'aopoopo i le teuteuga.O le si'itia o pisinisi tau ta'avale o lo'o fa'atelevaveina ai fo'i le mana'omia o le fiberglass i le Iunaite Setete ona o lo'o fa'aaogaina i le gaosiga o ta'avale mama ona o le maualuga o le malosi ma le mamafa.O nei mea uma ua mafua ai se aafiaga lelei i luga o le US Fiberglass Market.
O le Maketi Fiberglass a le Iunaite Setete o loʻo vaevaeina e faʻavae i luga o le ituaiga, ituaiga fiber glass, resin, faʻaoga, ma le faʻaaogaina o pisinisi, i luga ole 10 setete, e kamupani.I tulaga o le ituaiga, o le maketi e mafai ona vavaeeseina i Glass Wool, Direct & Assembled Roving, Chopped Strand, Yarn ma isi.Mai nei mea, o le vaega o fulufulu tioata na faʻamauina se vaega iloga o maketi i le 2020. O le faʻateleina o le faʻaogaina o fulufulu tioata i faʻamaʻi vevela ma eletise eletise i totonu o fale ma atinaʻe atinaʻe o le a faʻatauina ai le faʻatauina o fulufulu tioata i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.O le isi fa'aogaina o fulufulu tioata o lo'o i totonu o le fa'aluga o le fale e fa'amautu ai le vevela i totonu o le fale.O loʻo faʻamoemoe atili e faʻateleina le maketi o fulufulu tioata i le United States Fiberglass Market.

图片7


Taimi meli: Iul-20-2021